Soforal
Soforal Soforal

Contact

e-mail:
Wim van Heeswijk
telephone:
+220 7588387

Lodge and Cultural Centre Berending - The Gambia

Weven en vilten in Gambia

15 daagse creatieve rondreis o.l.v. ervaren docente Celine Michel.

9 -23 maart 2023


Heb je ooit gedroomd van een reis naar Afrika? We bieden je een volledig verzorgde creatieve reis naar Gambia inclusief verschillende workshops om het weven en vilten te leren.

We verblijven op twee verschillende ecolodges in Berending Village en Tumani Tenda, ver weg van het massa toerisme en in direct contact met de lokale bevolking. Ook maken we diverse culturele uitstapjes.

Wat gaan we doen?

We beginnen met een viltportret dat in 3 dagen tot stand zal komen.

In Tumani Tenda gaan we 3 dagen weven op een weefraam. Afhankelijk van de wensen van de deelnemers wordt dat abstract of een patroon, uitgedacht door de docent. Terug op Soforal Lodge borduren we hier nog op voort.

Tenslotte gaan we het nat-vilten verkennen. Samen met leerlingen van een van de scholen van het dorp gaan we ook een middag een mobiel hoesje maken. En als laatste een landschap vilten!

Voor meer informatie over de gehele reis is er een dagprogramma beschikbaar. Het bevat ook meer informatie over mijn achtergrond. Mail mij als je hier belangstelling voor hebt: celinemichel@hotmail.nl
Reisdata 9 -23 maart 2023

kan enkele dagen afwijken afhankelijk van vliegschema's
Reisgezelschap Minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers

(Bij minder dan 6 deelnemers bieden wij je desgewenst een alternatief aan.)

Docente Celine Michel / celineschilderingen.nl
Reisbegeleiding Reis coödinatie Wim van Heeswijk
Afrikaanse gids/chauffeur Sulayman Darboe
Prijs € 1.315 voor de rondreis basis van volpension

Informatie en aanmelding:

Alle genoemde prijzen zijn exclusief vliegticket (indicatief € 650).

Ben je geinteresseerd? Vraag vrijblijvend naar het gedetailleerde programma. Schematisch vind je daarin per dag het reisschema terug en welke activiteiten we onderweg ondernemen. We sturen het graag aan je toe. Als je wilt deelnemen aan de reis, ontvang je van ons een inschrijvingsformulier. Als dat ingevuld bij ons terug is en ook een aanbetaling op de reissom is voldaan, ben je verzekerd van een plaats in het reisgezelschap.
e-mail:  Wim van Heeswijk