Soforal
Soforal Soforal

Contact

e-mail:
Wim van Heeswijk
telephone:
+220 7588387

Lodge and Cultural Centre Berending - The Gambia

PORTRET EN MODEL BOETSEREN

15 daagse creatieve rondreis o.l.v. ervaren docente Claartje van Oosterum.

24 januari - 7 februari 2024


In Gambia vertoef je twee weken in een andere cultuur en laat je inspireren door de Gambiaanse bevolking en hun technieken.

We werken met de materialen die voorhanden zijn. Zo starten we de week met het zelf klei halen uit de rivierdelta, waar we mee aan het werk gaan. Tijdens het droogproces bouwen we gezamenlijk 1 of meerdere ovens waarin we ons werk stoken met hardhout.

Waar mogelijk werken we samen met Afrikaanse vaklieden. De docente sluit zoveel mogelijk aan bij ieders ervaring en aspiratie. Het resultaat kan worden meegenomen naar Nederland, mits niet al te groot.

Vanuit de rust van de lodge is het heerlijk om de mensen uit het dorp Berending te leren kennen. Tijdens de reis maken we in enkele excursies en het bijwonen van optredens natuurlijk ook kennis met de Gambiaanse kunst en cultuur.

SOFORAL biedt je deze begeleide reis aan op basis van volpension. Ver weg van het massa toerisme verblijven we op twee locaties in het Zuidwesten van Gambia. Ze zijn op Afrikaanse leest geschoeid, eenvoudig en hygiënisch. We reizen in een Afrikaanse bus en staan zoveel mogelijk in direct contact met de natuur en de lokale bevolking. Mede om die reden beperken we het reisgezelschap tot maximaal 10 deelnemers.
Reisdata 24 januari - 7 februari 2024

(kan enkele dagen afwijken afhankelijk van vliegschema's)


Reisgezelschap Minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers

(Bij minder dan 6 deelnemers bieden wij je desgewenst een passend alternatief aan.)

Docente Claartje van Oosterum / claartjevanoosterum.nl
Reisbegeleiding Reis coödinatie Wim van Heeswijk
Afrikaanse gids Lamin OK Badjie
Prijs € 1.315 voor de rondreis op basis van volpension

Informatie en aanmelding:

Alle genoemde prijzen zijn exclusief vliegticket (indicatief € 750).

Ben je geinteresseerd? Vraag vrijblijvend naar het gedetailleerde programma. Schematisch vind je daarin per dag het reisschema terug en welke activiteiten we onderweg ondernemen. We sturen het graag aan je toe. Als je wilt deelnemen aan de reis, ontvang je van ons een inschrijvingsformulier. Als dat ingevuld bij ons terug is en ook een aanbetaling op de reissom is voldaan, ben je verzekerd van een plaats in het reisgezelschap.
e-mail:  Wim van Heeswijk